...to tě posílí...a co by to bylo za život, kdyby si člověk nemoh postěžovat :)

Pupeny

11. 3. 2009 18:47

Na Karláku už to zase začíná. Kromě bezdomovců, feťáků, sestřiček a bubnujících buddhistů se tam objevuje nová životní forma. Říká se tomu pupeny a tráva... všimli jste si, že jaro začne v Praze vždycky nejdřív na Karláku  a v Sherwoodu?

(Napadá mě cosi o hnojení a biologickém teple, ale nebudu nechutná...)

 (K pupenům mě taky napadá jedna sprostonárodní písnička-požehnán buď Dandý a jeho heligonka) (to není název tý písničky, ale jméno interpreta). (O tomhle jsem vlastně vůbec nechtěla psát).  

Postupně zjišťuju, kdo všechno čte moje blogy a skutečně mě to děsí. Provedla jsem rekonstrukci, a přišla na to, že když jsem odjela do Němec, táta poslal email všem lidem ze svýho adresáře, s adresou tohohle signálovskýho blogu...takže postupně blednu, když mi řekne profesor XY, prastrejda ZŽ, co si zase přečetli,  naštěstí babička internet nepoužívá, ale stejně....

Dneska jsem neměla dobrej den. Profesor Štefan ze mně několikrát udělal blbce. Naštěstí jsem na to zvyklá a ani ostatní se mi nesmějou, protože jsou vděčný, že aspoň někdo s ním v hodinách komunikuje...stejně je s ním sranda...a myslím, že mě i celkem bere, protože jsem na něj drzá. Jen nevím, co po mně hodí, až mu sdělím, že bych z jeho předmětu chtěla dělat státnice...(nejspíš jeden z deseti svazků Kirchliche Dogmatik od Karla Bartha).

Krize se promítá do života všech. Já třeba nemůžu najít brigádu. Nikdo se nechce doučovat...nikdo mi neodpovídá na inzeráty. Dneska jsem ovšem zakopla ve dveřích ETF o dveře (to se mi stává často:)) a náhodou spatřila inzerát, že hledaj noční recepční. Tak jsem tam šla a prej by mě vzali. Akorát až od května. Nicméně, už se těším, že poznám noční tajemství naší školy, muhahahahah.

A tak...já si to neodpustím...." Nalejvaj se pupence, nalejvaj se mraaakyyyy, a já nejsem pupenec, ani mrak, naleju se taaakyyy:)))

Zobrazeno 1143×

Komentáře

honza17

"Já jsem sice taky hnusná, ale jinak hnusná než ona"<br />
Vášnivě nesouhlasím.

Eleeshebat

Carrie bych brala, ale na herečku SJP jsem vyloženě alergická...sorry, špelu, už podruhý si vyloženě v něčem nesedne, ale já myslím, že to náš krásný a harmonický vztah nijak nenaruší, mrk mrk ;)

Zobrazit 13 komentářů »

Pro přidání komentáře se musíš přihlásit nebo registrovat na signály.cz.

Autor blogu Grafická šablona Monika Voňková